Verhuis app

Verhuizen op maat met UTS

Voor het aanvragen van een prijsindicatie voor uw aankomende verhuizing kunt u gebruik maken van onze handige app ‘Verhuizen op maat met UTS’. De app is met een smartphone of tablet te downloaden.

Na het installeren kunt u eenvoudig uw inboedel inventariseren, foto’s toevoegen en aangeven welke werkzaamheden u door het verhuisbedrijf wilt laten verzorgen.

Vervolgens verstuurt u uw aanvraag naar onze binnendienst en gaan wij er mee aan de slag. Binnen enkele werkdagen ontvangt u van ons een prijsindicatie.

Hoe werkt de Verhuis App?

Download om te beginnen de App in de Apple store of in de Google playstore. Nadat de app is geïnstalleerd op uw smartphone of tablet kunt u aan de slag en in 3 stappen de informatie verzamelen:

  1. Basisgegevens: Open het programma en vul als eerste de basisgegevens in. Hier geeft u aan van waar naar waar u gaat verhuizen.
  2. Ruimtes aanmaken en fotograferen: Vervolgens maakt u de verschillende ruimtes van uw woning aan. Dan maakt vanuit verschillende hoeken foto’s van de ruimtes, zodat een duidelijk beeld ontstaat van de te verhuizen meubels en spullen.
  3. Geef aan welke diensten u wilt gebruiken tijdens de verhuizing en verzend tenslotte de aanvraag naar ons bedrijf.

Stap 1: vul uw gegevens en adressen in

Stap 2: maak per ruimte een aantal foto’s van de te verhuizen spullen

Stap 3: geef aan welke werkzaamheden u wilt laten verzorgen en verstuur uw aanvraag.

De App Verhuizen op maat met UTS is een handig hulpmiddel om vast te leggen hoe groot uw inboedel is.

De verhuisadviseurs van UTS kunnen snel en eenvoudig een prijsindicatie voor u kunnen opstellen. Snel, efficiënt en eenvoudig!

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.