Verhuis- en expeditiebedrijf

expeditiebedrijfTot Uw Dienst is in 1948 gestart door Leo Venhuizen als expeditiebedrijf in de stad Groningen. Dagelijks verzorgde het bedrijf de distributie van goederen onder de vele winkels en groothandels in de stad Groningen. De standplaats was enkele jaren het beroemde bodenterrein aan de Bloemsingel.

bedrijfsverhuizing-rug-groningenHet bedrijf ontwikkelde zich in de loop van de jaren tot een verhuis- en expeditiebedrijf met veel kennis van de logistiek in Groningen. Door de opkomst van de pakketbezorgdiensten is Tot Uw Dienst zich meer en meer gaan toeleggen op het verzorgen van diensten rondom verhuizen en opslaan van inventarissen en inboedels.

In de jaren ’70 verhuisd naar een ruimer bedrijfspand aan de Struisvogelstraat in de Groningse Oosterparkwijk. Hierdoor wist Tot Uw Dienst de verhuisdiensten naar een professioneel niveau te brengen. Het bedrijf sloot zich aan bij de Erkende Verhuizers.

Begin jaren ’80 heeft Tot Uw Dienst het bekende verhuisbedrijf Van Hoek Verhuizingen uit Groningen overgenomen. Door de overname ontstond een sterke combinatie met een bundeling van kennis en ervaring in zowel de logistiek als in de verhuissector.

In 2015 zijn alle activiteiten van Tot Uw Dienst volledig samengegaan met de activiteiten van Van Hoek Verhuizingen.