expeditiebedrijf

Verhuis- en expeditiebedrijf

Tot Uw Dienst is in 1948 gestart door Leo Venhuizen als expeditiebedrijf in de stad Groningen. Dagelijks verzorgde het bedrijf de distributie van goederen onder de vele winkels en groothandels in de stad Groningen. Het bedrijf opereerde vanaf het zogenaamde bodenterrein.

bedrijfsverhuizing-rug-groningenHet bedrijf ontwikkelde zich in de loop van de jaren tot een verhuis- en expeditiebedrijf met veel kennis van de logistiek in Groningen. Door de opkomst van de pakketbezorgdiensten is Tot Uw Dienst zich meer en meer gaan toeleggen op het verzorgen van diensten rondom verhuizen en opslaan van inventarissen en inboedels, van zowel bedrijfsmatige als particuliere klanten.

Om de verhuisdiensten naar een professioneel niveau te brengen, is Tot Uw Dienst in de jaren ’70 verhuisd naar een ruimer bedrijfspand aan de Struisvogelstraat in de Groningse Oosterparkwijk.

Begin jaren ’80 heeft Tot Uw Dienst het bekende verhuisbedrijf Van Hoek Verhuizingen uit Groningen overgenomen, ter versterking van de verhuisactiviteiten. Hierdoor ontstond een sterke combinatie met een bundeling van kennis en ervaring in zowel de logistiek als in de verhuissector.

In 2015 zijn alle activiteiten van Tot Uw Dienst volledig samengegaan met de activiteiten van Van Hoek Verhuizingen.