Reviews via Klantenvertellen

Reviews en beoordelingen

Wij verzamelen onze klantreviews over onze dienstverlening via het platform van Klantenvertellen.

Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de getoonde reviews afkomstig zijn van echte klanten. Na afloop van de verhuizing nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten.

Als het niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant van ons, dan vraagt Klantenvertellen om een factuur. Zo voorkomen we nepreviews.

Als een review wordt geplaatst nadat diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld.

Meer informatie vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Heel tevreden.

Uw personeel was correct, ter zake kundig , heel voorzichtig en vriendelijk.

23-5-2022

J. Snijder

Klantgericht, meedenken.

De verhuizers waren zeer klantgericht. Eerst samen alles doorlopen waarbij navraag naar onze wensen. Wensen konden zonder problemen worden ingewilligd. Daarnaast meedenken en adviseren. Van te voren zelf opslagruimte elders geregeld, niet wetende dat het verhuisbedrijf ook opslagruimte ter beschikking had. Helaas is dat pas bij de verhuizing ter sprake gekomen. Daarna alsnog wijziging opslag geregeld.

19-5-2022

Z uit Roden

Klantgerichte mensen die hun vak verstaan

De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. De communicatie was to the point, helder en tijdig. De medewerkers (die dus het echte werk doen!) zijn plezierige klantgerichte lui die ik graag een bakkie gaf. En alle spullen zijn met de goede aandacht en voorzichtigheid behandeld.

3-5-2022

Eef uit Roden

Zeer prettige verhuizer als geheel

Het was een zeer prettige en nette verhuizing over twee dagen. Zijn daar uitermate tevreden mee.

17-4-2022

Peter uit Oldenzaal

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.