Inboedelopslag

Stel je gaat verhuizen, maar je nieuwe woning is nog niet (helemaal) klaar. Of je bent nog zoekende naar een nieuwe woning. Op zo’n moment zal je de inboedel ergens moeten opslaan. UTS Van Hoek Verhuizingen biedt de perfecte inboedelopslag.
verhuiscontainer NIEUW

Tot vlak voor de verhuizing kunt je nog beslissen om je inboedel alsnog bij ons op te slaan. Ook als je je inboedel slechts enkele dagen wilt opslaan, bijvoorbeeld om de nieuwe woning schoon te maken, kunt je bij UTS Van Hoek terecht.

UTS Van Hoek slaat je inboedel in een verwarmd en elektronisch beveiligd pand op. Je inboedel wordt bij je thuis reeds in een container geladen. Na transport naar ons verhuisbedrijf in Groningen, zal de container met de inboedel met een semi-computergestuurde containerkraan worden gelost en opgeslagen.

Opslagkisten

inboedelopslagAangezien niet alle inboedels even groot zijn, zijn ook de vertrouwde opslagkisten nog in gebruik bij UTS Van Hoek. Deze kisten hebben de capaciteit van één derde van een verhuiscontainer (= 10 m3) en zijn dus met name geschikt voor kleinere inboedels of een gedeelte van een inboedel.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven heeft UTS Van Hoek verschillende mogelijkheden voor opslag, archiefopslag en magazijnruimte. Lees er alles over op utsvanhoek.nl/opslag-logistiek.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend onze prijslijst aan en lees meer over de mogelijkheden.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over UTS Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.