Het maken van een verhuisplanning

Het soepel verlopen van de verhuizing is voor een groot deel afhankelijk van een realistische, maar heldere verhuisplanning. Maar hoe kun je een goede verhuisplanning maken? Wat moet er allemaal in staan? Met behulp van deze infographic leggen we het u uit!

Een goede planning is niet gemakkelijk te maken, omdat deze van veel factoren afhankelijk is. Stel vast wat het beste moment is om te verhuizen en plan de externe partijen in. Alle schakels in deze keten zijn afhankelijk van elkaar en één zwakke schakel brengt het gehele proces in gevaar.

Waar moet u op letten bij een verhuisplanning? [INFOGRAPHIC]

Waar u op moet letten bij het maken van een verhuisplanning ziet u in onderstaande infographic. Doe er uw voordeel mee voor uw bedrijfsverhuizing!

verhuisplanning maken infographic uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Hoe maak ik een verhuisplanning? (infographic)

Verhuisplanning maken

Een verhuisplanning maken is geen klus die u een week voor de verhuizing maakt. Nee, dit hoort bij de planning die u maanden van tevoren al vaststelt. Het is immers niet gemakkelijk om alle betrokken partijen op hetzelfde moment in te plannen.

Wilt u meer tips en informatie over de zakelijke verhuizing en het maken van de verhuisplanning? Download dan ons whitepaper ‘Van inschatting naar draaiboek

gefaseerd verhuizen

Verhuisproblemen voorkomen tijdens de voorbereiding

Een verhuizing verloopt niet altijd even soepel. Toch kunt u veel verhuisproblemen voor zijn door ze vroegtijdig te herkennen. Bekijk de onderstaande afbeelding om in de voorbereiding al in te...

Hulp bij verhuizen in alle opzichten

Iedereen kan wel wat hulp bij verhuizen gebruiken. Een verhuisbedrijf is de totaaloplossing, geen partij die alleen uw spullen versleept.

Bedrijfsontruiming en bezemschoon opleveren bij de verhuizing

Ook bij bedrijfsverhuizingen is bezemschoon opleveren vaak een vereiste. Maar wat omvatten bedrijfsontruiming en bezemschoon opleveren eigenlijk?

Verhuisdraaiboek bij een Bedrijfsverhuizing

Een verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing bestaat uit drie onderdelen. Het is absoluut geen gemakkelijke opgave. Bekijk het in deze infographic!

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.