Verhuisdatum prikken

Een verhuisdatum prikken is moeilijker dan veel mensen denken – zeker bij bedrijfsverhuizingen. Verhuist u met hulp van medewerkers, dan is het vanzelfsprekend wenselijk dat zo veel mogelijk van hen op die datum kunnen. Maar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt om de verhuizing te regelen, kan het bepalen van een verhuisdatum een hoofdpijndossier op zich zijn. Het volgende viertal factoren is hierbij belangrijk.

Een geschikte verhuisdatum prikken

Het vergt dus nog vrij veel onderzoek, wil u een geschikte, voordelige verhuisdatum prikken. Kosten, contracten, beschikbaarheid en tijd spelen allemaal een rol. Maar dit is slechts één klein onderdeel van de gehele verhuizing. Ons advies: begin ruim van tevoren met plannen en laat het aan ervaren professionals over!


Wilt u uw zakelijke verhuizing goed regelen? Lees dan de tips in ons gratis whitepaper!
De zakelijke verhuizing goed geregeld verhuisdatum prikken

integraal verhuismanagement uts van hoek verhuizingen groningen verhuisbedrijf

Integraal verhuismanagement

Het integraal verhuismanagement is erop gericht om u zoveel mogelijk te ontlasten en de overlast voor de te verhuizen medewerkers te beperken.

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Bedrijfsverhuizing: dit moet je weten

Met dit draaiboek voor de zakelijke verhuizing en de checklist bedrijfsverhuizing ga je goed voorbereid op weg. Of laat een expert jouw bedrijf verhuizen!

De archivaris: oplossing waar u nooit aan gedacht had

Kleine dingen raken het makkelijkst kwijt: documenten bijvoorbeeld. Niet alle documenten staan in de cloud. Misschien bent u hier niet aan toegekomen, is het ondoenlijk, of bevatten ze gevoelige...

Grote voorwerpen verhuizen: een kluis of piano

Een kluis of piano verhuizen is moeilijker dan u denkt, zeker als deze ruim 200 kilo weegt. Gebruik daarom deze tips zodat u veilig kunt verhuizen!

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.