Verhuizen? Deze partijen komen er allemaal bij kijken!

U bent verhuiscoördinator en verantwoordelijk voor het verhuizen van uw bedrijf of afdeling? Het is goed om te weten dat een verhuiscoördinator bij de voorbereiding van de zakelijke verhuizing met enorm veel partijen te maken heeft.

Communicatie tijdens de zakelijke verhuizing

Bekijk in onze infographic met welke partijen u allemaal rekening moet houden. U ziet ongetwijfeld dat u met veel stakeholders te maken krijgt. Het voorbereiden van een zakelijke verhuizing is vaak een hele klus. Veel vragen van betrokkenen zorgt voor veel communicatie. Het overzicht is dan al gauw verdwenen!

Hulp voor de verhuiscoördinator

Maakt u al gebruik van de kennis en ervaring van mensen die vaker bij een verhuizing betrokken zijn? Zoals bijvoorbeeld uw verhuisbedrijf of de facilitair manager? Ook praktische mensen in uw organisatie kunnen vaak waardevolle informatie aanleveren.


Wilt u meer weten of eens overleggen over de voorbereiding van uw zakelijke verhuizing? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of maak de eerste stap: lees onze gratis whitepaper “de zakelijke verhuizing goed geregeld”.

De zakelijke verhuizing goed geregeld

Je allereerste bedrijfsverhuizing?

De eerste keer dat je een bedrijfsverhuizing meemaakt (laat staan: organiseert) kan het een behoorlijk stressvolle gebeurtenis zijn. Je wilt alles van tevoren weten en regelen opdat de zakelijke...

Verhuizen brengt emoties met zich mee

Verhuizen en emoties zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden, zo ondervond ook Anne tijdens haar bedrijfsverhuizing. De emoties kunnen zelfs zeer hoog oplopen! Op het einde van de verhuisdag had...

5 problemen om te voorkomen bij de zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing die niet goed is voorbereid, kan in een nachtmerrie veranderen. In deze blog leest u 5 problemen om te voorkomen.

‘Hoe langer de verhuizing duurt, des te minder overlast’

Een slecht voorbereide zakelijke verhuizing loopt vrijwel altijd vertraging op. En dan moet het personeel ineens extra dagen vrij krijgen en ligt het werk even stil. En dat kost klauwen met geld. In...

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.