Top 10 fouten bij zakelijke verhuizingen

Top 10 fouten bij zakelijke verhuizingen

Gemiddeld verhuist de Nederlander 7 keer tijdens zijn leven. Maar hoewel het iedere keer misschien iets makkelijker wordt, blijft het toch altijd een lastig karwei. Het is immers elke keer weer anders: een andere woning die wordt verlaten, andere spullen (meer of minder) en een andere locatie waar alles heen moet. En dan hebben we het alleen nog maar over een particuliere verhuizing. En een zakelijke verhuizing is nóg ingewikkelder! Toch is er wel een patroon te ontdekken in de veelgemaakte fouten bij zakelijke verhuizingen.

Een bedrijfsverhuizing komt vaker voor dan u wellicht denkt. Ieder jaar vinden er namelijk ongeveer 25.000 bedrijfsverhuizingen plaats in Nederland. Vaak wordt dan een verhuisbedrijf ingeschakeld, dus er zijn partijen voor wie dit dagelijkse prik is. UTS Van Hoek is hier een van en daarom hebben we in deze infographic een aantal veelgemaakte fouten bij zakelijke verhuizingen op een rij gezet. Probeer deze dus te voorkomen!

fouten bij zakelijke verhuizingen verhuisblunders verhuisbedrijf groningen uts van hoek

Fouten bij zakelijke verhuizingen voorkomen

Bedrijfsverhuizingen kosten veel tijd en geld, daarom moet u fouten bij zakelijke verhuizingen voorkomen. Maar naast deze 10 fouten liggen zijn er nog meer gevaren. Bij UTS Van Hoek hebben we hier iedere dag mee te maken. Met ruim 90 jaar ervaring zijn we inmiddels de absolute expert op dit gebied.

Meer weten over zakelijke verhuizingen? Download dan ons gratis whitepaper en ga aan de slag!

De zakelijke verhuizing goed geregeld omgaan met verhuisstress

zakelijk verhuizen bedrijfsverhuizing van hoek verhuisbedrijf groningen

Bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek. UTS Van Hoek heeft dit door de jarenlange ervaring vaak ervaren en is daardoor expert geworden op dit gebied. 

Bekijk meer

Klaar om te verhuizen?

Draaiboek bedrijfsverhuizing

Tips én voorbeelden voor soepele bedrijfsverhuizing

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.