Slim verhuizen door het simpel te houden!

Ook bij een bedrijfsverhuizing is het mogelijk om met slim verhuizen een hoop tijd te besparen. Inmiddels is verhuisstress een bekend fenomeen, maar op deze manier kunt u zichzelf daar enigszins tegen wapenen. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang bij zakelijke verhuizingen, maar maak het daarbij niet moeilijker dan noodzakelijk.

Tips om gemakkelijk te verhuizen

Wees slim en maak bij het verhuizen gebruik van onze handige tips!

slim verhuizen infographic tips verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Infographic: 7 tips voor slim verhuizen!

Op een slimme manier verhuizen!

De gemakkelijkste manier om slim te verhuizen is door de gehele verhuizing aan experts over te laten. Bij UTS Van Hoek hebben we dagelijks te maken met bedrijfsverhuizingen. Daardoor heeft u geen omkijken meer naar de verhuizing en dat levert de minste stress op.


Meer tips om de zakelijke verhuizing goed aan te pakken? Lees ons gratis whitepaper!

De verhuiswagen arriveert, en dan? [VIDEO]

Uw verhuiswagen arriveert volgens planning bij de locatie en alle spullen worden uitgeladen. Dit betekent niet automatisch dat er vanaf nu niks meer kan gebeuren waardoor uw verhuizing mogelijk...
zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Bedrijfsverhuizing: dit moet je weten

Met dit draaiboek voor de zakelijke verhuizing en de checklist bedrijfsverhuizing ga je goed voorbereid op weg. Of laat een expert jouw bedrijf verhuizen!

Meten is weten [VIDEO]

Tijdens een verhuizing wordt vaak geen rekening gehouden met de grootte van de inventaris. In dit filmpje ziet u hoe wij dit bij UTS van Hoek aanpakken.

In één keer verhuizen: wanneer tijdsdruk een grote rol speelt

Regelmatig moet een verhuisklus onder zware tijdsdruk worden gerealiseerd. UTS van Hoek kiest er dan voor om in één keer te verhuizen. Er kan wel ontzettend veel misgaan als u deze verhuizing zelf...

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.