Facility Manager vs. Verhuisbedrijf: een verschil in perspectief

Een facility manager denkt vaak te makkelijk over een zakelijke verhuizing. Dat blijkt iedere keer weer. Ook bij verhuisbedrijf UTS Van Hoek weten we dit. Daarom pakken wij facilitair management op een andere manier aan.

infographic facility manager verhuisbedrijf uts van hoek groningen

Infographic: Facility Manager vs Verhuisbedrijf

Bovenstaande infographic laat in een oogopslag het verschil in perspectief zien. Handig om even in gedachten te houden bij het voorbereiden van de volgende verhuizing.

In onze blogs over verhuizen komen nog veel meer onderwerpen aan bod. We publiceren regelmatig nieuwe blogs, dus bezoek ons vooral nog eens keer vaker!


Lees in onderstaand whitepaper wat er allemaal komt kijken bij een zakelijke verhuizing.
De zakelijke verhuizing goed geregeld dementerenden verhuizen

Verhuizen? Deze partijen komen er allemaal bij kijken!

Wist u dat een verhuiscoördinator bij de zakelijke verhuizing met enorm veel partijen te maken heeft? In onze infographic ziet u met welke partijen!

De archivaris: oplossing waar u nooit aan gedacht had

Kleine dingen raken het makkelijkst kwijt: documenten bijvoorbeeld. Niet alle documenten staan in de cloud. Misschien bent u hier niet aan toegekomen, is het ondoenlijk, of bevatten ze gevoelige...

Top 10 fouten bij zakelijke verhuizingen

Bij zakelijke verhuizingen kan er meer fout gaan dan bij particulieren. In de infographic zie je 10 veelgemaakte fouten bij zakelijke verhuizingen.

Inpakken voor zakelijke verhuizingen: waar moet u op letten?

Het inpakken voor een zakelijke verhuizing is een klus waar iedereen aan mee moet werken. Zo zal iedere medewerker zijn of haar eigen bureau moeten inpakken, maar ook machines en apparatuur voor...

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.