Wat kost een verhuizing ongeveer?

wat kost een verhuizing ongeveer uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Wat kost een verhuizing ongeveer?

Om een verhuizing zo goedkoop mogelijk te doen, steekt u het beste zelf de handen uit de mouwen. Een zelfverhuizing is en blijft immers de goedkoopste manier om te verhuizen (tenzij er iets fout gaat). Toch kiezen veel mensen ervoor om het verhuizen van hun inboedel uit te besteden aan een professioneel verhuisbedrijf. Dit bespaart immers veel tijd en moeite. Daarbij zijn de kosten ook nog eens te overzien, zeker als u een juiste keuze maakt wat betreft het verhuisbedrijf dat u inschakelt. Een veelgestelde vraag in de wereld van het verhuizen is dan ook: wat kost een verhuizing ongeveer?

De belangrijkste kostenposten

Bij verhuizen komen verschillende onderdelen kijken, die allemaal in meer of mindere mate om budget vragen. Het is in ieder geval noodzakelijk om uw inboedel op een veilige wijze te verhuizen, wie dat dan ook doet. Daarvoor heeft u verhuisdozen of -dekens nodig. Gaat u verhuisdozen kopen, dan is het belangrijk om de kosten goed met elkaar te vergelijken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor nieuwe dozen (voor optimale bescherming), maar ook tweedehands dozen zijn verkrijgbaar. Qua kostenplaatje maakt dat vanzelfsprekend een behoorlijk verschil.

Andere kosten die bij de verhuizing komen kijken liggen min of meer vast. Het gaat dan bijvoorbeeld om de afstand, het volume en de verhuisdatum. Veelal zijn dit gegevens waaraan u niet zoveel kunt veranderen. Wat u wél kunt doen, is een goede vergelijking maken tussen verschillende bedrijven. Wat kost een verhuizing ongeveer bij het ene bedrijf, en wat bent u bij een concurrerend bedrijf kwijt voor dezelfde service? Door deze vraag te stellen en offertes te laten uitbrengen, kunt u behoorlijk wat voordeel behalen.

Wat kost een verhuizing ongeveer als ik het zelf doe?

Ook als u zelf aan de slag gaat met de verhuizing, krijgt u met kosten te maken. Heeft u bijvoorbeeld geen busje of aanhanger tot uw beschikking, dan zult u deze moeten huren. Dat kost al snel € 75,- of (veel) meer per dag, nog los van de brandstof die u kwijt bent aan het heen en weer rijden. Zeker als het gaat om een wat langere afstand, kunnen de brandstofkosten flink oplopen. Ook een steekwagen huren kan nodig zijn. En wat te denken van het verpakkingsmateriaal? Verhuisdozen of -dekens aanschaffen kost geld.

Wat kost een verhuizing ongeveer bij een verhuisbedrijf?

Het is niet zo eenvoudig om te zeggen hoeveel een verhuizing kost bij een verhuisbedrijf, omdat de precieze kosten van verschillende factoren afhankelijk zijn. Een ervaren verhuisbedrijf, zoals UTS van Hoek, kan op efficiënte wijze uw complete inboedel verhuizen. Dat werkt tijd- en (dus) kostenbesparend. Bij een verhuisbedrijf betaalt u natuurlijk voor de service, maar vaak wordt dat bedrag ruimschoots gedekt doordat zij u veel werk uit handen nemen.

Kosten van het verhuizen van uw bedrijf

Het verhuizen van uw bedrijf, een bedrijfsverhuizing dus, is weer een heel ander verhaal. Daar komt nog véél meer bij kijken. Die complexiteit maakt het onmogelijk om op voorhand te zeggen wat het gaat kosten. Wat u wel kunt doen, is offertes aanvragen. Let er daarbij wel op dat u goed kijkt wat er bij ieder verhuisbedrijf is inbegrepen in de offerte. De een rekent immers een tarief per uur voor het verhuizen van A naar B, terwijl een ander een vast bedrag aangeeft voor een totale verhuizing van A tot Z – inclusief inventarisatie en dergelijke.

Vraag offertes aan!

U wilt weten wat een verhuizing ongeveer gaat kosten, maar het is veel handiger om precies te weten wat de kosten gaan zijn. Daarom kunt u via de site van de Erkende Verhuizers bij 3 verhuisbedrijven offertes laten aanvragen. Op deze manier kunt u bovendien de kosten van verschillende bedrijven met elkaar vergelijken, zodat u de beste en meest voordelige keuze kunt maken.

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inboedel verhuizingen

Uw complete inboedel verhuizen kan een hele klus zijn. Of u nu in Groningen verhuist of naar elders in Nederland…

Lees meer

Inboedelopslag

Tijdelijk opslagruimte voor uw inboedel nodig? Voor korte of lange termijn? Het kan bij ons. Bekijk de mogelijkheden.

Naar de pagina inboedelopslag

Verhuisassistentie

Ook voor het verhuizen van enkele meubels, extra hulp bij een verhuizing of aanschaffen van verhuisdozen is mogelijk…

Lees meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

Lees meer

Klaar om te verhuizen?

 

Verhuizers vergelijken

Lees in onze gratis handleiding hoe u het juiste verhuisbedrijf kiest dat bij uw situatie past.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.