Verhuisdraaiboek bij een Bedrijfsverhuizing

Vaak is het zo dat alles valt of staat met een goede voorbereiding. En dat is bij (zakelijke) verhuizingen niet anders. Daarom is het verhuisdraaiboek zo ontzettend belangrijk. Maar wat moet hier allemaal in komen te staan? En wanneer moet u hiermee aan de slag?

Tijdens de verhuizing wilt u niet geconfronteerd worden met een te krappe parkeerplaats, een tekort aan verhuisdozen of wegwerkzaamheden op de route. Onderzoek de mogelijke gevaren daarom al in een zo vroeg mogelijk stadium en voorkom problemen. Het liefst al maanden van tevoren, maar houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden die later worden aangekondigd!

Wat staat er in een verhuisdraaiboek?

De inhoud van een verhuisdraaiboek is uiteraard voor iedere verhuizing verschillend. Toch zijn er wel algemene onderdelen die het verhuisplan absoluut moet bevatten. Dat geldt voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen.

Bekijk in onderstaande infographic welke onderdelen dit zijn!

verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing infographic verhuisbedrijf uts van hoek groningen
Infographic: Wat staat er in een verhuisdraaiboek?

Verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing

U kunt een verhuisdraaiboek bij een bedrijfsverhuizing laten maken door UTS Van Hoek. Na oplevering van het plan brengen we samen de finishing touch aan. We profiteren graag van uw expertise, want als facilitair manager kent u de gebouwen als geen ander.

Dan volgt het bevriesmoment: geen aanpassingen meer. Zo gaan we het doen. Dat schept duidelijkheid voor iedereen, ook voor het verhuisbedrijf waar uw bedrijf mee samenwerkt.


Wilt u nog meer tips voor een waterdicht draaiboek voor uw verhuizing? Lees dan ons whitepaper!

gefaseerd verhuizen

Verzekeringen bij zakelijke verhuizingen

Verzekeringen kunnen een waar hoofdpijndossier vormen bij iedere verhuizing, zeker bij zakelijke verhuizingen. De meeste mensen denken alleen aan een inventarisverzekering, maar was het maar zo...

Stressvrij verhuizen: UTS van Hoek helpt u hiermee

Dit verhaal is voor de organisaties en personen die er op het moment van verhuizen achter komen dat alle lampen nog aan het plafond hangen. Dat de inventaris niet gelabeld is. Dat de verhuizing voor...

De archivaris: oplossing waar u nooit aan gedacht had

Kleine dingen raken het makkelijkst kwijt: documenten bijvoorbeeld. Niet alle documenten staan in de cloud. Misschien bent u hier niet aan toegekomen, is het ondoenlijk, of bevatten ze gevoelige...

Bedrijfsontruiming en bezemschoon opleveren bij de verhuizing

Ook bij bedrijfsverhuizingen is bezemschoon opleveren vaak een vereiste. Maar wat omvatten bedrijfsontruiming en bezemschoon opleveren eigenlijk?

Whitepaper | Van inschatting naar draaiboek

Een zakelijke verhuizing brengt nieuwe kansen met zich mee, maar kan uitlopen op een nachtmerrie. Kent u de knelpunten al? 

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.