De meest handige tips voor verhuizen

De meest handige tips voor verhuizen

De meeste mensen verhuizen wel een keer in hun leven, vaak zelfs meer dan eens. U weet dan als geen ander wat er bij een verhuizing komt kijken. Verhuizen is een zware klus. Iedereen doet dit dan ook op zijn eigen manier. Vaak wisselen veel mensen ook van structuur tijdens een nieuwe verhuizing. Niet iedereen is even sterk in het maken van een goede planning om snel en efficiënt te verhuizen. Met deze handige tips voor verhuizen wordt verhuizen een fluitje van een cent en zorgt u dat u binnen no time op uw nieuwe bestemming zit.

handige tips voor verhuizenMaak een checklist

Bij een verhuizing komt van alles kijken. Verhuizen en tips is dan ook een combinatie waar u niet zonder kunt. Niet alleen moet uw interieur overgebracht worden naar een andere bestemming, u wilt ook dat dit op een veilige manier gebeurt. Een planning maken is dan ook zeker geen overbodige luxe. Met een checklist heeft u een goed overzicht van alle taken en activiteiten én kunt u bijhouden wat er nog gedaan moet worden. Op deze manier worden er ook geen dingen vergeten en moet u niet op het laatste moment nog van alles regelen. Net zo belangrijk als het maken van een checklist, is het maken van een tijdsschema. Zo houdt u goed bij wanneer welke activiteit gedaan moet worden. Belangrijk is om rekening te houden met uitloop. Sommige zaken zullen immers meer tijd vergen dan aanvankelijk gepland.

Label uw dozen

Snel en efficiënt werken betekent nauwkeurig aan de slag gaan. Tijdens het inpakken van spullen is het dan ook belangrijk om dit op een goede manier te doen. Pak elke kamer bijvoorbeeld afzonderlijk in en label de dozen goed. Zo weet u op uw nieuwe bestemming waar alle dozen heen moeten en wat erin zit. Stop veelgebruikte spullen bovenop, zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Breekbare spullen dienen goed vermeld te staan op de doos, zodat hier voorzichtig mee omgegaan kan worden.

Let op de details!

Grote meubels, zoals een bank of bed, passen wellicht wel door de deuropening van uw huidige woning, maar krijgt u ze ook in uw nieuwe woning? Meet dus alles goed op van tevoren, om ongemak te voorkomen tijdens de verhuizing zelf. Hierbij komt gelijk planning om de hoek kijken. Wijzig op tijd uw adres om post op het juiste adres aan te laten komen. Regel adreswijzigingen bij uw bank, gemeente of uw abonnementen.

Gaat u verhuizen en heeft u tips nodig? Het financiële plaatje speelt ook een grote rol. Houd goed bij welke verschillende uitgaven u maakt, om zo het budget in de gaten te houden. Zo kunt u op tijd aan de bel trekken wanneer bepaalde zaken toch wat meer gaan kosten. U kunt ervoor kiezen om zelf de meeste verhuistaken op u te nemen om de kosten te drukken. Toch kan het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf als UTS van Hoek u de nodige voordelen bieden. Van begin tot eind wordt het verhuistraject u uit handen genomen en bent u verzekerd van een optimale planning, professionele inpakdienst en snelle verhuisservice.

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inboedel verhuizingen

Uw complete inboedel verhuizen kan een hele klus zijn. Of u nu in Groningen verhuist of naar elders in Nederland…

Lees meer

Inboedelopslag

Tijdelijk opslagruimte voor uw inboedel nodig? Voor korte of lange termijn? Het kan bij ons. Bekijk de mogelijkheden.

Naar de pagina inboedelopslag

Verhuisassistentie

Ook voor het verhuizen van enkele meubels, extra hulp bij een verhuizing of aanschaffen van verhuisdozen is mogelijk…

Lees meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

Lees meer

Klaar om te verhuizen?

 

Verhuizers vergelijken

Lees in onze gratis handleiding hoe u het juiste verhuisbedrijf kiest dat bij uw situatie past.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.