7 Tips voor Magazijnbeheer

Heeft u veel te maken met voorraad-, opslag- of magazijnruimte, dan is structuur het middel om kosten te besparen. U kunt gestructureerd en georganiseerd het magazijn beheren om de productiviteit zo hoog mogelijk te houden. Daarom geven we u in deze handige infographic 7 tips voor magazijnbeheer.

Welke voorraadbeheer methode gebruikt u?

Magazijnbeheer tips

Hieronder vindt u de infographic met tips voor magazijnbeheer. U kunt hem printen en op de deur van de opslagruimte plakken, zodat iedereen weet waar hij of zij op moet letten!

magazijn beheren magazijnbeheer tips infographic uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Infographic: 7 Tips voor Magazijnbeheer

Niet zelf het magazijn beheren

Het moge duidelijk zijn dat het beheren van een magazijn een vak apart is. Nu is het al gebruikelijk om externe magazijnruimte in te huren. Maar het is ook mogelijk om het magazijnbeheer uit te besteden.

Zo doen we het bij UTS Van Hoek. We bieden u niet alleen de gewenste opslagruimte, maar kunnen ook uw magazijn beheren. Dat doen we met ons eigen beheersysteem, iDepot. Hiermee houdt u het inzicht in wat u in opslag heeft, zonder al het extra werk. Dat is nog eens een effectieve voorraadbeheer methode.

Benieuwd hoe u uw magazijn gemakkelijk kunt beheren? Download dan ons gratis whitepaper en ontdek de mogelijkheden!

magazijnbeheer software uts van hoek verhuisbedrijf groningen idepot opslag

Welke magazijnbeheer software kiest u?

Er is genoeg magazijnbeheer software op de markt, maar weinig systemen zijn écht gemaakt voor magazijnbeheer. Dat is iDepot wel. Lees het hier!

Wat kost meubelopslag?

Veel organisaties ontkomen er niet aan: meubelopslag. Met name semioverheden zoals het onderwijs hebben meubilair op veel verschillende locaties staan en dan raakt het overzicht gauw verloren. Het...
duurzame opslag uts van hoek verhuisbedrijf groningen

Zo houdt u opslagruimte duurzaam

Bij duurzame opslag denken we niet meteen aan een externe ruimte. Maar het kan wel. Lees hier hoe u uw magazijn kunt verduurzamen!

Waarom zou ik kantooropslag huren in Groningen?

Kantooropslag is overal een lastig onderwerp, ook in Groningen. Maar daar hebben we het nu een stuk makkelijker, met de komst van iDepot. Lees hier meer!

Heeft u een verhuisvraag?

Whitepaper | Hoe creëer ik overzicht in mijn opslag?

In dit whitepaper geven we tips en alternatieven voor opslagbeheer. Met deze handvatten kunt u uw opslag makkelijker, nauwkeuriger en sneller beheren.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB  Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.