Het regelen van verhuisdozen en verhuisdekens

Het regelen van verhuisdozen en verhuisdekens

Tijdens het verhuizen zelf, wil je natuurlijk dat je inboedel optimaal wordt beschermd tegen schadelijke invloed van buitenaf. Een deukje is snel gemaakt en een glas is snel gebroken. Het is dan ook verstandig om je bezittingen zo goed mogelijk in te pakken. Maar wat is de juiste manier om je inboedel te beschermen? We zullen je hier alle tips geven over het inpakken van je inboedel en over het beschermen van je bezittingen.

Verhuisdozen en verhuisdekens

verhuisdozen-en-verhuisdekensWanneer je verhuist, wil je je spullen zo goed mogelijk beschermen. Zoals iedereen weet, is het verstandig om tijdens de verhuizing gebruik te maken van verhuisdozen. De dozen beschermen niet alleen de inboedel, maar het is ook nog eens een stuk handiger om je bezittingen te verhuizen in dozen te doen omdat deze makkelijk te vervoeren zijn. Daarnaast kun je gebruik maken van verhuisdekens. Verhuisdekens worden gebruikt om meubilair en kwetsbare goederen optimaal te beschermen. Deze dekens kun je voor verschillende doeleinden inzetten en zijn daarnaast herbruikbaar.

Er zijn verschillende soorten verhuisdekens. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor opslagdekens. Deze opslagdekens worden gebruikt voor het beschermen van goederen die worden opgeslagen. Daarnaast kun je ook kiezen voor de gewone verhuisdekens. De verhuisdekens zijn dikker en beschermen je goederen tijdens het vervoeren en tijdens het verhuizen zelf.

Verpakkings- en verhuismaterialen

Naast het gebruiken van verhuisdekens en dozen, kun je ook gebruik maken van de verschillende verpakkings- en verhuismaterialen die je kunt inzetten tijdens het verhuizen. Onder de verpakkingsmaterialen vallen producten als matrashoezen, snijkarton, noppenfolie, inpakpapier en tape. Al deze producten kun je gebruiken bij het beschermen van je bezittingen. Deze producten zijn te koop via de website www.uwverhuiswinkel.nl. Neem gerust een kijkje om te zien hoe het gehele assortiment eruit ziet!

Daarnaast kun je ook gebruik maken van diverse verhuismaterialen. Onder de verhuismaterialen vallen producten als wijndozen, garderobeboxen, schilderijboxen, glasdozen en tape. De verhuismaterialen worden gebruikt wanneer je speciale producten in wilt pakken. Dit zijn over het algemeen producten die extra zorg nodig hebben tijdens het verhuizen omdat deze producten breekbaar zijn. Ook kun je voor deze producten terecht op de website www.uwverhuiswinkel.nl. Het aanbod op deze website is divers en alle producten zijn van goede kwaliteit. Ook kun je op deze website terecht voor reeds gebruikte producten. Op deze manier kunnen de kosten van je verhuizing worden verminderd en kun je je inboedel en bezittingen op een veilige manier verhuizen.

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inboedel verhuizingen

Uw complete inboedel verhuizen kan een hele klus zijn. Of u nu in Groningen verhuist of naar elders in Nederland…

Lees meer

Inboedelopslag

Tijdelijk opslagruimte voor uw inboedel nodig? Voor korte of lange termijn? Het kan bij ons. Bekijk de mogelijkheden.

Naar de pagina inboedelopslag

Verhuisassistentie

Ook voor het verhuizen van enkele meubels, extra hulp bij een verhuizing of aanschaffen van verhuisdozen is mogelijk…

Lees meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

Lees meer

Klaar om te verhuizen?

 

Verhuizers vergelijken

Lees in onze gratis handleiding hoe u het juiste verhuisbedrijf kiest dat bij uw situatie past.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.