Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland? UTS Van Hoek is uw internationaal verhuisbedrijf en persoonlijke coach die inhoud geeft aan het begrip zorgeloos verhuizen. Jaarlijks voert UTS Van Hoek tientallen internationale verhuizingen uit. De bestemmingen lopen zeer uiteen.

Verhuizingen in Europa worden veelal over de weg uitgevoerd door een ervaren verhuisteam van UTS Van Hoek. Populaire bestemmingen zijn België, Engeland, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

verhuizen naar het buitenlandRelocation Network

Voor verhuizingen naar andere continenten kan UTS Van Hoek gebruik maken van haar internationale netwerk. Met wereldwijd 140 verhuisbedrijven in 60 landen en medewerkers die alle talen spreken en de lokale cultuur begrijpen, helpen we u naar bijna elke bestemming ter wereld.

Dagelijks verhuizen wij expats en medewerkers die worden uitgezonden voor internationale bedrijven en organisaties. Ook transporteren wij kwetsbare producten en kostbare apparaten, vaak als onderdeel van de werkplek van de verhuizende professional.

Ook voor het veilig en vakkundig opslaan van uw inboedel tijdens uw verblijf in het buitenland bent u bij UTS Van Hoek aan het juiste adres.