Verhuisofferte

Voor het snel en eenvoudig aanvragen van een geheel vrijblijvende verhuisofferte bieden wij u een aantal verschillende mogelijkheden:

Afspraak met onze verhuisadviseur

Onze verhuisadviseur komt bij u langs om uw wensen en eisen ten aanzien van uw aankomende verhuizing door te spreken. Aan de hand van een inschatting door onze verhuisadviseur ontvangt u binnen enkele dagen een complete verhuisofferte, zodat u een afgewogen beslissing kunt nemen en niet voor verrassingen komt te staan. Gebruik ons handige contactformulier om een afspraak te maken, of bel ons op 050-5422666 om gelijk een geheel vrijblijvende afspraak te plannen.

contactformulier >

  Tip!   Online offertemodule

U inventariseert zelf uw inboedel met behulp van ons handige offertemodule. In 5 stappen gidst het programma u door alle vragen. U kunt tussentijds het formulier opslaan om op een later moment verder te gaan. Uiteindelijk wordt het volume van uw inboedel berekent, die als uitgangspunt voor onze offerte kan gelden. U ontvangt de handige inventarislijst ook in uw mailbox.

offertemodule >

verhuisapp-verhuisofferte  Nieuw   Verhuis App

Weinig tijd en toch graag een indicatie ontvangen voor de kosten van uw verhuizing? Gebruik dan de handige Verhuis App van UTS Van Hoek. In 3 stappen voert u de benodigde informatie in op uw smartphone of tablet en verstuurt ze vervolgens rechtstreeks naar onze verhuisadviseur. Binnen 1 werkdag ontvangt u een begroting voor uw verhuizing!

VerhuisApp >