Verhuisofferte

Voor het snel en eenvoudig aanvragen van een geheel vrijblijvende verhuisofferte bieden wij u  verschillende mogelijkheden.

Welke verhuizer past bij mijn situatie?

Ieder mens is anders. Iedere verhuizing is ook anders. Voor elke verhuizing is een geschikte verhuizer te vinden. In onze handige handleiding leest u alles over welk verhuisbedrijf het beste bij u past.

Klik hier om de gratis handleiding te downloaden!

Afspraak met onze verhuisadviseur m/v

Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs om uw wensen en vragen ten aanzien van uw aankomende verhuizing door te spreken. Aan de hand van een inschatting door onze verhuisadviseur ontvangt u binnen enkele dagen een complete verhuisofferte, zodat u een afgewogen beslissing kunt nemen en niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruik ons handige contactformulier om een afspraak te maken, of bel ons op 050-5422666 om gelijk een geheel vrijblijvende afspraak te plannen.

Ja, ik wil graag een afspraak inplannen!

verhuisapp-verhuisofferte  Nieuw   Verhuis App

Weinig tijd en toch graag een indicatie ontvangen voor de kosten van uw verhuizing? Gebruik dan de handige Verhuis App van UTS Van Hoek.

In 3 stappen voert u de benodigde informatie in op uw smartphone of tablet en verstuurt ze vervolgens rechtstreeks naar onze verhuisadviseur. Binnen 1 werkdag ontvangt u een begroting voor uw verhuizing!

Ja, ik wil de verhuisapp gebruiken!