verhuisdirigente

UTS Verhuisdirigente

Ziet u op tegen de verhuizing?

Onze UTS verhuisdirigente organiseert samen met u uw verhuizing. Indien u ondersteuning wenst bij zaken die bij een verhuizing komen kijken dan kunt u onze Verhuisdirigente inschakelen. Zij geeft professioneel advies en coördineert het verhuisproces. Haar activiteiten richten zich op administratief, organisatorisch en praktisch gebied.

Een greep uit de mogelijkheden

Uw administratie (re)organiseren, verhuisberichten versturen, het overzetten van telefoon, internet, gas, water en electra, abonnementen overzetten, instanties informeren, de woning op de juiste manier opleveren aan de woningcorporatie, communiceren met zorginstellingen, kamerindelingen maken, inventaris sorteren, inrichting- en kleuradviezen geven en het bezemschoon opleveren van uw woning.

Niet verhuizen, toch hulp
Ook als u niet verhuist kunt u de Verhuisdirigente inschakelen, bijvoorbeeld voor het op orde brengen van uw woonomgeving of administratie.

Vooraf een persoonlijk gesprek
Onze verhuisdirigente komt vooraf bij u langs om samen, middels een standaard overzicht, te bespreken wat er moet gebeuren en in hoeverre u ondersteuning wenst. Zodat zij voor u een maatwerkpakket kan samenstellen. Bent u aangesloten bij de ledenservice van TSN Thuiszorg? Dan krijgt u ook nog eens korting op de UTS Verhuisdirigente. Lees meer hierover op de website van TSN Thuiszorg.

Meer informatie of een prijsopgave?

uts-verhuisdirigenteVoor meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan huis neemt u contact op met onze UTS Verhuisdirigente:
Janneke Dijk-Taris
050-5422666
E-mail