Particuliere verhuizingen

Wat wordt bedoeld met particuliere verhuizingen?

Als u zich aan het oriënteren bent op uw aankomende verhuizing, zult u ongetwijfeld de term ‘particuliere verhuizingen’ zijn tegengekomen bij het zoeken. Veel verhuisbedrijven maken onderscheid in hun dienstverlening voor consumenten en bedrijven. Met particuliere verhuizing wordt een inboedel verhuizing bedoeld. Ook in het geval u verhuist op kosten van uw (nieuwe) werkgever.

particuliere verhuizingen

In de verhuisbranche wordt dit onderscheid onderstreept door met 2 verschillende keurmerken te werken: Erkende Verhuizers en Erkende Projectverhuizers. Een erkende verhuizer kan ook erkende projectverhuizer zijn, maar niet andersom.

In principe zijn het verhuispersoneel en de verhuiswagens in beide markten inzetbaar. Er zijn verhuisbedrijven die zich specifiek op een bepaalde doelgroep richten, maar over het algemeen kan zowel een particuliere als een zakelijke klant bij een Erkend Verhuisbedrijf terecht.

Welk verhuisbedrijf past bij mij?

Verhuisbedrijven zijn er genoeg, maar welke past het beste bij mij? Wij hebben een handige whitepaper geschreven waarin deze onderdelen uitgebreider worden beschreven. De whitepaper is gratis te downloaden vanaf onze website.

Whitepaper downloaden