Inboedelopslag

Stel u gaat verhuizen, maar uw nieuwe woning is nog niet (helemaal) klaar. Of u bent nog zoekende naar een nieuwe woning. Op zo’n moment zal u uw inboedel ergens moeten opslaan. UTS Van Hoek Verhuizingen biedt u de perfecte inboedelopslag.
verhuiscontainer NIEUW

Tot vlak voor uw verhuizing kunt u nog beslissen om uw inboedel alsnog bij ons op te slaan. Ook als u uw inboedel slechts enkele dagen wilt opslaan, bijvoorbeeld om uw nieuwe woning schoon te maken, kunt u bij UTS Van Hoek terecht.

UTS Van Hoek slaat uw inboedel in een verwarmd en elektronisch beveiligd pand op. Uw inboedel wordt bij u thuis reeds in een container geladen. Na transport naar ons verhuisbedrijf in Groningen, zal de container met uw inboedel met een semi-computergestuurde containerkraan worden gelost en opgeslagen.

Opslagkisten

inboedelopslagAangezien niet alle inboedels even groot zijn, zijn ook de vertrouwde opslagkisten nog in gebruik bij UTS Van Hoek. Deze kisten hebben de capaciteit van één derde van een verhuiscontainer (= 10 m3) en zijn dus met name geschikt voor kleinere inboedels of een gedeelte van een inboedel.