Doe het zelf verhuizen

UTS Van Hoek ondersteunt dagelijks klanten die liever zelf verhuizen. Vaak is het motief dat zelf verhuizen goedkoper is dan een verhuisbedrijf inschakelen. Toch kan de vakman u toch van dienst zijn als u er voor kiest om zelf te gaan verhuizen. Op deze en volgende pagina’s tonen we u een aantal mogelijkheden, ervaringen en tips.

  Tip!  ¬†Zelf of laten verhuizen?

Als u gaat verhuizen of bezig bent met plannen te maken, komt waarschijnlijk de vraag naar voren: zelf of laten verhuizen? Wij hebben alle tips en ervaringen op een rijtje gezet om u te helpen met het maken van de juiste beslissing. Ontdek welke zaken van belang zijn en hoe daar rekening mee te houden.

zelf of laten verhuizen >

Verhuisdozen en verpakkingsmaterialen

In de online verhuiswinkel van UTS Van Hoek kunt u eersteklas verhuis- en verpakkingsmaterialen aanschaffen, zowel nieuw als gebruikt. Goed gereedschap is het halve werk en dat geldt bij verhuizen voor de verhuisdozen. Niets is zo vervelend als beschadigde of verloren spullen door slechte of onjuiste verpakking.

Verhuiswinkel >

Verhuisassistentie

Ook voor professionele assistentie tijdens uw verhuizing kunt u terecht bij UTS Van Hoek. We helpen u graag een handje met bijvoorbeeld alleen de zware stukken verhuizen. Of maak gebruik van onze verhuisliftservice met bediening, wel zo makkelijk!

lees meer >