Verhuizen binnen gemeente Groningen

Verhuizen binnen gemeente Groningen

Een verhuizing is vaak chaotisch, ook al heeft u een op en top planning gemaakt met strikte deadlines en vaste kosten. Onvoorziene factoren kunnen ervoor zorgen dat u niet binnen uw budget blijft of dat uw planning in de war raakt. Verhuizen is dan ook niet iets dat u op het laatste moment regelt. Het is belangrijk om tijdig aan de slag te gaan, zodat u zoveel mogelijk kunt vasthouden aan uw planning. Verhuizen binnen gemeente Groningen kunt u zelf doen, maar u kunt ook de hulp inschakelen van een professionele verhuisdienst, die u al het werk uit handen neemt.

Zelf aan de slag

Er zijn veel mensen die kiezen voor een zelfverhuizing. Dit omdat de kosten dan vaak beperkt blijven. Maar weegt zoiets echt op tegen alle stress waarmee u te maken krijgt? Zelf verhuizen betekent goed plannen. Niet alleen moeten er talloze papierzaken worden geregeld, ook wilt u uw spullen veilig en wel in uw nieuwe woning krijgen. Daar zijn flink wat handen voor nodig. U kunt dit zelf aanpakken, maar om snel en efficiënt te verhuizen, is het handiger om familie en kennissen in te schakelen die een handje komen helpen. Op bestemming moeten alle spullen ook weer uitgepakt worden.

Verschillende verhuismogelijkheden

Zelf verhuizen heeft dus zeker zijn voordelen. Toch is het inschakelen van een ervaren verhuisbedrijf ook een goede mogelijkheid. Een professioneel bedrijf als UTS van Hoek biedt talloze verhuismogelijkheden om een verhuizing efficiënter en sneller te laten verlopen. Er zijn verschillende factoren die u helpen bij het bepalen van uw keuze voor zelf verhuizen of laten verhuizen. Een hiervan is het verhuisbudget. Belangrijk hierin zijn de verhuisafstand, het verhuisvolume en de verhuisdatum. Deze factoren bepalen in grote mate wat de kosten zijn voor een verhuizing.

Het handige van een verhuisbedrijf is dat u zelf uw verhuizing kunt samenstellen. Bij UTS van Hoek kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende services en zo zelf bepalen in hoeverre ervaren vakmensen u helpen bij de verschillende facetten van een verhuizing. Inpakken speelt daarin de hoofdrol. U kunt uiteraard zelf uw spullen één voor één inpakken, maar verhuizers weten als geen ander hoe ze uw inboedel veilig moeten inpakken en coderen om de kans op beschadigingen te minimaliseren. Meubels zijn vaak te groot om in te pakken, en kunnen gedemonteerd worden om vervolgens te worden vervoerd. Dan komt het grote werk, de fysieke verhuizing. Een verhuizer heeft vaak een gestructureerde wijze en volgorde van het beladen van de verhuiswagen.

Na het inpakwerk

Soms kan het voorkomen dat uw nieuwe woning nog niet helemaal af is en dat uw spullen opgeslagen moeten worden. Inboedelopslag is dan ideaal. Dit regelt een verhuisbedrijf van a tot z. Zijn uw spullen wel op bestemming geraakt, dan begint het uitpakwerk. Ervaren verhuizers kunnen u ook hierbij helpen, zodat u snel in uw nieuwe woning gewend bent. Vaak zijn er nog enkele klusjes, zoals het ophangen van lampen en het aansluiten van elektrische apparaten. Een handyman zorgt voor een volledige afronding van de verhuizing. Een professioneel verhuisbedrijf als UTS van Hoek zorgt voor een complete verhuizing op maat. En dat maakt verhuizen eenvoudig en snel!

zakelijke verhuizing checklist draaiboek bedrijfsverhuizing uts van hoek groningen verhuisbedrijf

Inboedel verhuizingen

Uw complete inboedel verhuizen kan een hele klus zijn. Of u nu in Groningen verhuist of naar elders in Nederland…

Lees meer

Inboedelopslag

Tijdelijk opslagruimte voor uw inboedel nodig? Voor korte of lange termijn? Het kan bij ons. Bekijk de mogelijkheden.

Naar de pagina inboedelopslag

Verhuisassistentie

Ook voor het verhuizen van enkele meubels, extra hulp bij een verhuizing of aanschaffen van verhuisdozen is mogelijk…

Lees meer

Internationaal verhuizen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk onze internationale verhuisdiensten.

Lees meer

Klaar om te verhuizen?

 

Verhuizers vergelijken

Lees in onze gratis handleiding hoe u het juiste verhuisbedrijf kiest dat bij uw situatie past.

Van Hoek Verhuizingen

Emdenweg 2
9723 TB Groningen
T: 050-5422666
E: info@utsvanhoek.nl

Over Van Hoek Verhuizingen

Sinds 1925. Al ruim 90 jaar is Van Hoek Verhuizingen een begrip in verhuizen in Groningen en omstreken. Met haar Unieke Totaal Service helpt het verhuisbedrijf bedrijven, instellingen en haar medewerkers met verhuizen.