Bedrijfsprofiel Van Hoek Verhuizingen

Personeel

Bij Van Hoek Verhuizingen werken circa 18 medewerkers. Alle verhuizers hebben minimaal de opleiding inboedelverhuizer gevolgd. Een aantal medewerkers is ook opgeleid als voorman verhuizingen, projectverhuizer, handyman of arthandler. Tevens hebben alle medewerkers bij Van Hoek een diploma Basisveiligheid.

Kortom, een ervaren, klantgericht en gemotiveerd verhuisteam dat elke dag klaarstaat om klanten zo goed mogelijk te helpen bij de verhuizing van de woning, het kantoor of het bedrijf.

Verhuiswagens

Van Hoek Verhuizingen beschikt over een jong en modern wagenpark, bestaande uit 6 verhuiswagens met een capaciteit variërend van 18 m³ tot 95 m³ en een aantal bestelwagens en servicewagens. Twee van de verhuiswagens zijn geschikt om verhuiscontainers te vervoeren.

Voor het verhuizen van of naar verdiepingen beschikt het verhuisbedrijf over een aantal elektrische verhuisliften in verschillende capaciteiten. De grootste verhuislift kan tot maximaal 21 meter uitschuiven, wat neer komt op de 5e of 6e verdieping. De lift kan maximaal 300 kg naar boven vervoeren.

Materieel

Op het gebied van verhuizingen wordt ook gebruik gemaakt van moderne hulpmiddelen om de snelheid en kwaliteit van verhuizen te verhogen en niet in de laatste plaats om de fysieke belasting te verminderen voor zowel verhuizer als verhuizende. Ook wordt geïnvesteerd in duurzame middelen, zoals recyclebare verhuisdozen zonder verhuistape, kunststoffen bakken en rolcontainers met een kartonnen interieur.